Bestellen

Om een taart te bestellen dien je rekening te houden met het ontwerp, de vulling en het aantal personen.


Mijn advies is om ruim van tevoren te bestellen (minimaal 3 à 4 weken) in verband met drukte. Het zou jammer zijn als ik geen plekje meer voor je heb! Mocht je toch last minute een taart willen bestellen, dan kan je uiteraard altijd informeren naar de beschikbaarheid.

Ontwerp

Heb je zelf een voorbeeld van wat je zou willen, of heb je geen idee? Samen kunnen we een ontwerp bedenken. Stel jezelf de volgende vragen: wat is het thema? Voor hoeveel personen? Wat voor decoratie (bv. een plaatje van eetbaar papier, handgeboetseerde figuren, 2D etc.)? Wil ik één of meerdere lagen (stapeltaart) en in welke vorm? Dit kan rond of vierkant zijn, maar een speciale vorm, zoals een hart, 3D, zwangere buik behoort ook tot de mogelijkheden. Naast taarten is het ook mogelijk om (mini)cupcakes te bestellen, meptaartjes en cakepops.

cake-decorating-2209478__340.jpg

Prijzen

Elke taart is uniek en handgemaakt, waardoor ik geen standaard prijzen kan afgeven. Op basis van jouw wensen stel ik een offerte op. Prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp, aantal personen en soort vulling.

Taart: vanaf € 2,50 per persoon

Bruidstaart: vanaf € 5,50 per persoon

Cupcake: vanaf € 2,00 per persoon

Cakesmash/meptaartje: vanaf € 20

Cakepops: vanaf € 1,75 per stuk

 

Een vrijblijvende offerte kun je aanvragen via het contactformulier.